오프닝
Acknowledging the good that you already have in your life is the foundation for all abundance.
이미 당신에게 있는 인생의 좋은 것들을 인정할 때 삶이 더욱 풍요로워진다.
== Pops English: Special Edition
♬ Rollercoaster - Jonas Brothers (벤 에이커 & 로라님 듀엣)
♬ Clumsy - Fergie
추천곡: Big Girls Don't Cry
== Q & A time
1. 풍요로운 한가위 보내세요. Have a happy Chuseok! (with your family)
2. 몸이 천근만근이다. My body feels heavy.
3. 나 가을 타나 봐. I become sentimental in fall.
== 로라의 스크랩북
Recipes for Signature Chuseok Foods
Making songpyeon
1. Mix hot water with non-glutinous rice flour to make the dough.
2. Flatten the dough in a round shape with a depression in the middle.
Fill the depression with your ingredient of choice then fold in half and seal the edges together.
3. To make your songpyeon in a half-moon shape, start by forming a block shape.
Press the top edges with your index finger and thumb to create the half-moon shape.
4. Place a layer of pine needles on the bottom of a steamer, and put the completed songpyeon on top.
Steam on high heat.
대표적인 추석 음식 레시피
송편 빚기/만들기
1. 뜨거운 물과 찹쌀가루를 섞어서 반죽을 만듭니다
2. 반죽을 납작하게 눌러 주세요 둥근 모양으로 가운데에는 움푹 파이게 해서
그리고 움푹 파인 곳에 원하는 재료로 채우고 반으로 접고 가장자리를 잘 밀봉해 주세요
3. 송편을 반달 모양으로 만들려면, 블록 모양을 만드는 것부터 시작하세요
검지와 엄지 손가락으로 (그 블록 만든 모양에서) 위쪽에 가장 자리를 쪽쪽쪽 눌러서
반달 모양을 만듭니다
4. 솔잎을 한 층/겹 올려 놓으세요 찜기 바닥에, 그리고 만들어진 송편을 위에 올리세요
센 불로 찝니다
꼭 기억해 주세요!!
Have a happy Chuseok! 풍요로운 한가위 보내세요
댓글